تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

فرماندار لنگرود: غرق شدگان دریا خارج از طرح‌های سالم سازی بودند

فرماندار لنگرود، با بیان اینکه کلیه غرق شدگان در دریا خارج از طرح‌های سالم سازی بودند، عنوان کرد: طرح‌های سالم سازی سواحل به دنبال ایجاد نقاط حفاظت شده برای شنای بهداشتی و ایمن هستند.

کد خبر: ۹۳۷۱۲
۱۷:۲۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

فرماندار لنگرود غرق شدگان دریا

دیدارنیوز ـ رحیم حیدری در ستاد ساماندهی سواحل شهرستان لنگرود، با بیان اینکه گردشگری در کنار صنعت و کشاورزی یکی از ظرفیت‌های خدادادی استان گیلان است، اظهار کرد: گیلان از کوه و جنگل و دریا برخوردار است و علاوه بر مردم بومی، مردم سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این نعمت بهره ببرند.

وی با اشاره به اقلیم و فرهنگ متفاوت مناطق، افزود: هر منطقه هنجار‌ها و باور‌ها و ارزش‌های ویژه خود را دارد و لذا همه افراد بومی و غیر بومی باید به این هنجار‌ها احترام بگذارند و هنجارشکنی نکنند.

فرماندار لنگرود، از فعال شدن کارگروه‌های ۹گانه ستاد ساماندهی سواحل این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته، نیازمند برنامه ریزی جهت ساماندهی سواحل و تعیین شناگاه‌ها و ناجیان غریق هستیم.

حیدری، با بیان اینکه کلیه غرق شدگان در دریا خارج از طرح‌های سالم سازی بودند، عنوان کرد: طرح‌های سالم سازی سواحل به دنبال ایجاد نقاط حفاظت شده برای شنای بهداشتی و ایمن هستند، اما متاسفانه شاهد قانون گریزی برخی از افراد و ایجاد حادثه هستیم.

وی با اشاره به حضور نیروی انتظامی، هلال احمر، اورژانس و ناجیان غریق در طرح‌های سالم سازی، اضافه کرد: استان گیلان ۲۷۰ کیلومتر ساحل دارد و عملا امکان سالم سازی کامل ساحل و حضور ناجی وجود ندارد لذا شناگاه‌ها را مشخص کردیم.

فرماندار لنگرود، با بیان اینکه طرح سالم سازی در ساحل چاف انجام شده است، گفت: از دستگاه‌های فرهنگی می‌خواهیم با ساخت کلیپ و نماهنگ و متن به آموزش خانواده‌ها جهت استفاده از طرح‌های سالم سازی بپردازند تا با شنای ایمن، سلامت آنان حفظ شود.

وی با اشاره به لزوم تامین اعتبار لازم جهت پرداخت به ناجیان غریق، یادآور شد: سرمایه گذاران جهت احداث طرح‌های سالم سازی مجوز‌های لازم را دریافت کنند تا علاوه بر فصل گرم، در دیگر ایام سال نیز پذیرای مسافران باشند و درآمد پایدار ایجاد کنند.

حیدری، با بیان اینکه در آستانه تعطیلات نیمه خرداد خستیم، خاطرنشان کرد: براساس تصمیم ستاد استانی مقابله با کرونا شاهد محدودیت ورود به گیلان هستیم و اماکن گردشگری مسدود خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها